Menu

Skip to: Site menu | Main content

Welkom op de site van de HGRB

Welkom op de website van de Hardinxveld-Giessendamse Reddingsbrigade. Hier vindt u als bezoeker, lid of geïnteresseerde in het reddingswezen veel informatie over onze vereniging en het werk van Reddingsbrigades in het algemeen. De Hardinxveld-Giessendamse Reddingsbrigade, verkort aangeduid met HGRB, is opgericht op 1 mei 1965. De vereniging stelt zich als doel in het voorkomen van verdrinkingsongevallen. Wij proberen zoveel mogelijk actuele informatie op de website te plaatsen.

Update 24 feb: activiteiten vervallen t/m 15 maart

Johan-H 24-02-2021

Op 23 februari heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown wordt verlengd tot en met (ten minste) 15 maart. De verlenging van de lockdown heeft uiteraard ook gevolgen voor de activiteiten van Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam.

Geen zwemmen t/m 15 maart
Als gevolg van de verplichte sluiting van alle zwembaden, vervallen alle zwemactiviteiten tot en met maandag 15 maart. Helaas gelden er alleen versoepelingen voor ‘buitensporten’, dus kunnen wij nog niet gaan zwemmen. Ook andere niet-noodzakelijke activiteiten komen te vervallen tot en met 15 maart. Vergaderingen worden digitaal gehouden. Over de activiteiten ná 15 maart volgt een nieuwe update zodra er meer duidelijkheid is.

Volgende Boei verschijnt begin maart
Begin maart verschijnt er een nieuwe Boei, met daarin meer nieuws en informatie.

Neem in geval van vragen, opmerkingen of ideeën contact op met één van de bestuursleden. Blijf ook met ons in contact via social media (Facebook en Instagram). 

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

Johan-H 16-10-2018

Vanaf nu is het voor iedereen die Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar de Reddingsbrigade-pagina bij Sponsorkliks.

Op de website verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Booking.com en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Reddingsbrigade een commissie op, terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt dan wanneer u rechtstreeks uw spullen/diensten aanschaft, het kost u dus niets extra! Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de Reddingsbrigade kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook! Heb je nog vragen over het gebruik van Sponsorkliks neem dan even contact op met de PR-Commissie.