Afsluiting zwemseizoen

Woensdag 1 juli zijn de laatste zwemactiviteiten van dit zwemseizoen. Helaas hebben we dit seizoen minder kunnen zwemmen dan gepland. Om het seizoen op een leuke en gezellige manier af te sluiten, kunnen alle leden t/m 12 jaar op woensdag 1 juli van 16 tot 18 uur vrijzwemmen in zwembad de Doetsekom in Giessenburg. Als je deel wilt nemen, moet je je vooraf aanmelden via het opgaveformulier [1]. Dit kan tot 29 juni 12.00 uur (tussen de middag). Als je zelf een zwemabonnement van de Doetsekom hebt, willen we je vragen om die op 1 juli mee te nemen naar het zwembad.
 
Neem zelf wat te drinken en snoepen mee voor tussendoor. Je mag ook speelmateriaal, bijvoorbeeld een bal of band, meenemen. Let op dat hiervoor bij de Doetsekom wel regels gelden.
 
Voor leden vanaf 13 jaar gelden er strengere richtlijnen, waardoor het niet mogelijk en verantwoord is om vrij te zwemmen. Voor alle leden vanaf 13 jaar wordt het seizoen dus afgesloten met een laatste gezamenlijke zwemactiviteit van een half uur tussen 19 en 20 uur, waarbij de leden verdeeld worden over twee tijdsblokken. 
 
Deelname aan de activiteiten is niet verplicht. Als je je al hebt aangemeld voor 1 juli, hoef je niets te doen. Als je je hebt aangemeld voor de activiteiten, maar helaas toch niet kunt komen vanwege ziekte of andere onvoorziene omstandigheden, meld je dan af door een e-mail te sturen naar prc@hgrb.nl.  


URL: http://www.hgrb.nl/?q=node/5462