Vossenjacht (t/m 11 jaar)

Vind jij het leuk om een speurtocht te lopen en ben jij 11 jaar of jonger? Kom dan zaterdag 3 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur met ons meedoen met vossenjacht. We organiseren het vanuit de Onderduiker en de vossenjacht vindt onder begeleiding per groepje plaats op het industrieterrein bij het zwembad. De kosten zijn €2,50 p.p. Tijdens deze activiteit worden de overal geldende Coronarichtlijnen nageleefd en het is belangrijk om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

Geef je op via www.hgrb.nl of via de mail jc@hgrb.nl. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met 0634022046. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, je leeftijd en of je klachten van verkoudheid hebt. 

Geef je snel op, want vol=vol! Opgeven kan tot vrijdag 25 september. 

 

Ben jij 12 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om ons te assisteren bij de vossenjacht? Geef je dan snel op, want wij hebben jouw hulp hard nodig! Ook ouders zijn van harte welkom om te komen helpen! 

Vermeld bij je aanmelding duidelijk je naam, leeftijd en telefoonnummer, zodat wij contact met jou op kunnen nemen voor eventuele vragen. Zet hierbij ook dat je je opgeeft voor het assisteren bij de vossenjacht.

 

Hopelijk zien wij jullie zaterdag 3 oktober! 


URL: http://www.hgrb.nl/?q=node/5463