Update 15 dec: activiteiten vervallen t/m 19-01-2021

Vanaf 15 december zijn de maatregelen [1] om het coronavirus onder controle te krijgen nóg verder aangescherpt. De aangescherpte maatregelen hebben uiteraard ook gevolgen voor de activiteiten van Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam.

Geen zwemmen t/m 19 januari
Als gevolg van de verplichte sluiting van alle zwembaden, vervallen alle zwemactiviteiten tot en met dinsdag 19 januari. De prestatiezwemtocht op vrijdag 18 december gaat ook niet door. Afgelopen vrijdag 11 december was dus helaas al de laatste zwemavond van 2020. Over de activiteiten ná 19 januari volgt een nieuwe update zodra er meer duidelijkheid is.

Geen varen t/m 19 januari
Alle niet-noodzakelijke activiteiten bij het Varend Redden komen ook te vervallen tot en met dinsdag 19 januari. Dit betekent dat er komende periode geen (praktijk)oefeningen zullen plaatsvinden. Onze eenheid van de Nationale Reddingsvloot (NRV) blijft wel inzetbaar in geval van nood.

Tot slot
Wij willen jullie via deze weg, ondanks alle maatregelen, alvast prettige feestdagen en een sportief nieuwjaar wensen! We kijken uit naar een sportiever 2021 en hopen jullie volgend jaar weer gezond in het zwembad of op de boot te zien.

Neem in geval van vragen contact op met één van de bestuursleden [2]. Blijf ook met ons in contact via social media (Facebook [3] en Instagram [4]). 


URL: http://www.hgrb.nl/?q=node/5475