Menu

Skip to: Site menu | Main content

Speculaasactie

maartje 11-10-2017

Beste leden en ouders, 

Dit seizoen willen we de verenigingskas weer een beetje vullen door middel van een speculaasactie!

De opbrengst wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe trailer voor de RIB! De huidige trailer is helaas kapot. De kosten om de trailer technisch weer helemaal goed te krijgen zijn zo hoog dat het beter is om te sparen voor een andere trailer. Tot die tijd staat onze RIB noodgedwongen op het droge te wachten.

Hoe werkt het? Nou zo:

  • Op woensdag 17, vrijdag 19, woensdag 31 oktober en vrijdag 2 november krijgt iedereen in het zwembad een verkooppakketje. Naast deze brief met uitleg, krijg je een intekenlijst met de prijzen en foto's van de producten. De brief en intekenlijst zijn hieronder ook te downloaden.
  • Met de intekenlijst ga je langs bij vrienden, familie, buren, je klasgenoten of je collega’s. Natuurlijk probeer je zoveel mogelijk te verkopen! We hebben geen vergunning om huis-aan-huis te verkopen, dus alleen bij mensen die je kent mag je verkopen.
  • Tijdens het intekenen is het de bedoeling dat de mensen direct betalen.
  • De intekenlijsten en het geld lever je op vrijdag 9 of woensdag 14 november weer in in het zwembad (of bij Sanne Heeres: Plompencamp 17, Hardinxveld-Giessendam).
    Inleveren na 14 november is NIET meer mogelijk.
  • Op woensdag 28 of vrijdag 30 november kan je in de Onderduiker/botenhuis de producten en je intekenlijst ophalen. Daarna ga je de bestellingen uitdelen.

De vorige keren was de actie groot succes! We vertrouwen erop dat dat ook deze keer weer gaat lukken! Doe je best allemaal! Bovendien is er voor degene die het meeste verkoopt een leuk prijsje te verdienen.

Heb je vragen, neem dan even contact op met:
- Maartje Rietveld prc@hgrb.nl of tel: 06-14804648

Wij rekenen op jullie medewerking en hopen op een geslaagde actie!

 Informatie speculaasactie 2018

 Intekenlijst speculaasactie 2018 (pdf)

 Intekenlijst speculaasactie 2018 (xls)