Menu

Skip to: Site menu | Main content

Nieuws

Open avond

admin 24-08-2023

Heb je een zwemdiploma en wil je nog iets beter leren zwemmen? Of lijkt het je tof om later op één van de reddingsboten te varen? Kom op vrijdagavond 8 september zwemmen op de open avond van de Reddingsbrigade!

Om 18.30 uur beginnen we met de open avond tot en met 9 jaar. Kinderen kunnen tijdens de opleiding kennis maken met diverse onderdelen, zoals het werpen van reddingsmiddelen en het opduiken van ringen.

Om 19.30 uur mogen deze kinderen weer naar huis en kan de groep vanaf 10 jaar starten met hun open avond.

Om 20.30 uur zijn de vijftienplussers welkom om een training te volgen, waarbij aan de conditie wordt gewerkt door gevarieerde banen te zwemmen. We hopen op een gezellige opkomst!

Geïnteresseerden kunnen zich 5 minuten voor hun zwemtijd melden in de hal van Zwembad de Duikelaar in Hardinxveld-Giessendam.

Terugblik NRV-oefening in Hardinxveld-Giessendam

Johan-H 09-12-2022

Op 8 oktober oefende de Nationale Reddingsvloot (NRV) samen met andere hulpdiensten in Hardinxveld-Giessendam. Benieuwd wat de oefening inhield en wat er zich heeft afgespeeld? Bekijk dan deze terugblik!

Speculaasactie

maartje 12-10-2022

Ook dit seizoen willen we de verenigingskas weer aanvullen door middel van de jaarlijkse speculaasactie!

Dit jaar zal de speculaasactie anders verlopen dan voorgaande jaren. Dit jaar zal de actie namelijk digitaal verlopen! Hoe werkt dat? We zullen dit jaar werken met een programma genaamd Clubkas-Acties. Op deze manier kan de koper ook met iDeal betalen. Voor meer uitleg over het programma krijg je een aparte uitlegbrief waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe het programma werkt en hoe je de speculaasproducten kunt verkopen. Wees gerust, contante betaling blijft mogelijk!

 

Hoe werkt de actie?

  • Via de mail en op woensdag 12 en vrijdag 14 oktober + woensdag 19 en vrijdag 21 oktober in het zwembad krijgt iedereen een verkooppakketje. Naast een brief met uitleg krijg je een lijst met de prijzen en foto’s van de producten.
  • Met de lijst probeer je zoveel speculaas mogelijk te verkopen voor de Reddingsbrigade! We hebben geen vergunning om huis-aan-huis te verkopen, dus je mag alleen bij mensen die je kent verkopen.
  • Bij het bestellen kan de koper kiezen voor contant betalen. Het is dan de bedoeling dat de koper dit bedrag vooraf aan jouw betaald.
    Ook kan de koper kiezen om digitaal te betalen. Ook hierbij betaald de koper dit bedrag vooraf aan jouw. Dit betalen gaat via de app. Je kunt het bedrag invullen en er komt een scancode. Dit moet de koper via zijn bankierenapp scannen en vervolgens bevestigen.
  • De intekenlijst eindigt automatisch op 9 november. Verkopen na 9 november is dan NIET meer mogelijk.
  • De bestellingen die online zijn betaald, zijn automatisch verwerkt en hoef jij als verkoper niets meer mee te doen (dit hoef je ook niet op papier aan ons door te geven, want dan gaat het dubbel). De bestellingen die contant zijn betaald, mogen bij de reddingsbrigade op vrijdag 4 november en woensdag 9 november worden ingeleverd in een envelop met als vermelding: “Speculaas” + je eigen naam (als de bestelling wel via de app is gedaan, hoef je dit ook niet op papier bij ons in te leveren).
    Òf je kiest ervoor dit bedrag over te maken naar de Reddingsbrigade: vermeld dan ook hier “Speculaas” + je eigen naam. (IBAN NL15RABO0325004978).
  • Op vrijdag 25 november of woensdag 30 november kun je in de Onderduiker de producten ophalen. Daarna ga je de bestellingen uitdelen bij iedereen die besteld heeft of je laat de speculaas bij jou ophalen.

 

De vorige keren was de actie een groot succes! We vertrouwen erop dat dat ook deze keer weer gaat lukken! Doe je best allemaal!
 
Heb je vragen, neem dan even contact op met:
- Elvira Baardman elvira.baardman@gmail.com of tel: 06-51577462

Wij rekenen op jullie medewerking en hopen op een geslaagde actie!

P.S. Weet je een bedrijf dat een Sinterklaaspakketje wil geven aan het personeel?
Laat het ons weten, dat kunnen wij namelijk verzorgen!

 

 

 Informatie speculaasactie 2022

Uitlegformulier App 2022 

 Intekenlijst speculaasactie 2022 (pdf)

 Intekenlijst speculaasactie 2022 (xls) 

Open avond 9 september

Johan-H 26-08-2022
De Reddingsbrigade gaat weer starten! Alle leden én geïnteresseerden met minimaal een zwemdiploma A zijn van harte welkom op vrijdagavond 9 september.
 
Van 18.30 – 19.30 uur voor kinderen t/m 9 jaar.
Van 19.30 – 20.30 uur voor kinderen vanaf 10 jaar.
Van 20.30 – 21.00 uur : training vanaf 15 jaar.
 
Meer informatie over Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam is te vinden op www.hgrb.nl. Neem bij vragen contact met ons op via opleidingen@hgrb.nl.
 
Tot ziens op 9 september!
 

Open avond

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

Johan-H 16-06-2022

Vanaf nu is het voor iedereen die Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar de Reddingsbrigade-pagina bij Sponsorkliks.

Op de website verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Booking.com en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Reddingsbrigade een commissie op, terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt dan wanneer u rechtstreeks uw spullen/diensten aanschaft, het kost u dus niets extra! Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de Reddingsbrigade kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook! Heb je nog vragen over het gebruik van Sponsorkliks neem dan even contact op met de PR-Commissie.

Inhoud syndiceren