Menu

Skip to: Site menu | Main content

Nieuws

Coronaprotocol zwemmen in de Duikelaar

Johan-H 24-02-2022

Bij onze activiteiten in 'de Duikelaar' volgen wij de landelijke richtlijnen en de geldende richtlijnen voor binnenzwembaden. Wij vragen leden en ouders/verzorgen om onderstaande richtlijnen goed door te lezen en op te volgen bij bezoek aan het zwembad of clubgebouw 'de Onderduiker'.

Dit protocol is aangepast nav de wijzigingen die ingaan op 25 februari 2022.

  • Volg de basisadviezen op.
  • Kom alleen als je geen last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of benauwdheid. Dit geldt voor alle leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers!
  • Bij binnenkomst is er een mogelijkheid om je handen te desinfecteren
  • Publiek is welkom op de tribune en in de koffiehoek.
  • Er kan in de Duikelaar gebruik gemaakt worden van de douches en alle beschikbare kleedkamers.
  • Na afloop van het zwemmen is het mogelijk om bijeen te komen in de Onderduiker.
  • Vrijwilligers mogen personen die zich niet aan de regels en instructies houden de toegang weigeren tot het zwembad en/of de Onderduiker.

Wanneer er vragen zijn met betrekking tot dit coronaprotocol, dan kunt u contact opnemen met de Technische Commissie via tc@hgrb.nl.

Open avond 9 september

Johan-H 26-08-2022
De Reddingsbrigade gaat weer starten! Alle leden én geïnteresseerden met minimaal een zwemdiploma A zijn van harte welkom op vrijdagavond 9 september.
 
Van 18.30 – 19.30 uur voor kinderen t/m 9 jaar.
Van 19.30 – 20.30 uur voor kinderen vanaf 10 jaar.
Van 20.30 – 21.00 uur : training vanaf 15 jaar.
 
Meer informatie over Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam is te vinden op www.hgrb.nl. Neem bij vragen contact met ons op via opleidingen@hgrb.nl.
 
Tot ziens op 9 september!
 

Open avond

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

Johan-H 16-06-2022

Vanaf nu is het voor iedereen die Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar de Reddingsbrigade-pagina bij Sponsorkliks.

Op de website verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Booking.com en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Reddingsbrigade een commissie op, terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt dan wanneer u rechtstreeks uw spullen/diensten aanschaft, het kost u dus niets extra! Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de Reddingsbrigade kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook! Heb je nog vragen over het gebruik van Sponsorkliks neem dan even contact op met de PR-Commissie.

Algemene ledenvergadering 17 februari 2022

Johan-H 01-02-2022

Op 17 februari vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Leden, ouders en andere belangstellenden zijn welkom. De ALV is dit jaar opnieuw digitaal. Om 19.30 uur zal de vergadering starten. Wees welkom om al jullie ideeën, wensen en suggesties te noemen!

De agenda van de algemene ledenvergadering is hier te vinden. De jaarverslagen en notulen van de vorige algemene ledenvergadering zijn hier te vinden. De financiële stukken zijn op te vragen bij de penningmeester

Update 27 januari: versoepelingen voor publiek en Onderduiker

Johan-H 27-01-2022

Versoepelingen coronamaatregelen
Vanaf afgelopen woensdag 26 januari zijn de coronamaatregelen versoepeld. De geplande zwemactiviteiten en examens kunnen dus doorgaan. Daarnaast is publiek binnenkort weer welkom in het zwembad en mag de Onderduiker (kort) open. Een overzicht van alle actuele maatregelen is ook te vinden op onze website.

Publiek welkom vanaf 2 februari
Publiek is vanaf gisteren weer welkom op sportlocaties. In Zwembad de Duikelaar is publiek welkom vanaf 2 februari. Momenteel staan er namelijk nog tijdelijke kleedcabines op de tribune, vanwege de verbouwing van de kleedruimtes. In principe worden de tijdelijke kleedcabines op 2 februari verwijderd, dus is publiek vanaf dat moment weer welkom. Tot die tijd kunnen ouders/verzorgers niet blijven kijken/wachten tijdens de lessen. 

Vanaf 2 februari is publiek welkom met een mondkapje (vanaf 13 jaar) en een geldig coronatoegangsbewijs (vanaf 18 jaar) en met 1,5 meter afstand. Zodra jij/u op een (vaste) plek zit, mag het mondkapje af. Verplaats de stoelen niet. De stoelen worden door de Duikelaar namelijk op vaste plekken opgesteld, op 1,5 meter van elkaar. Er is een beperkt aantal zitplaatsen. Kom dus met maximaal 1 ouder/verzorger per gezin. Dit geldt in het bijzonder tijdens de examens, aangezien er anders onvoldoende ruimte beschikbaar is om 1,5 meter afstand te bewaren. Als alle zitplaatsen bezet zijn, is het helaas niet mogelijk om te blijven kijken.

Onderduiker open tot 22u
Als gevolg van de versoepelingen van de coronamaatregelen, mag de Onderduiker ook weer open. Na afloop van het zwemmen is het tot 22 uur mogelijk om gezellig iets te eten en/of te drinken. In de Onderduiker geldt ook de verplichte 1,5 meter afstand en vanaf 13 jaar een mondkapjesplicht (behalve als je zit) én een geldig coronatoegangsbewijs.

Tot slot
Tijdens onze activiteiten is het niet (altijd) mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren. Aangezien het aantal besmettingen laatste tijd erg hoog is, blijft het dus belangrijk om alert te blijven en de basisregels te volgen. Blijf dus ook thuis bij milde klachten. Houd onderling en naar onze vrijwilligers 1,5 meter afstand; geef elkaar de ruimte. Neem direct contact met ons op als je positief getest wordt op corona en kort hiervoor aanwezig bent geweest in het zwembad. Wij zullen dan (zonder uw/jouw naam te noemen) de lesgever en de rest van de lesgroep per e-mail informeren.

Tot ziens in het zwembad en/of in de Onderduiker!

Neem in geval van vragen, opmerkingen of ideeën contact op met één van de bestuursleden. Blijf ook met ons in contact via social media (Facebook en Instagram). 

 

Inhoud syndiceren