Menu

Skip to: Site menu | Main content

Coronavirus - update 5 mei

admin 05-05-2020

Als Reddingsbrigade vinden wij het belangrijk om actief en in beweging te blijven, ook in deze bijzondere tijd. Daarnaast willen we onze jeugdleden de kans geven om elkaar weer te ontmoeten en samen actief te zijn, op een veilige en gezellige manier.

Op vrijdagavond 15 en 22 mei willen we daarom een buitenactiviteit organiseren voor de jeugd t/m 12 jaar op het terrein van zwembad De Duikelaar. We gaan die avonden een serie buitenoefeningen (op het droge) doen van Reddingsbrigade Nederland. De precieze tijden en indeling volgen later.

Uiteraard wordt erop toegezien dat vóór, tijdens en na de activiteit de richtlijnen van het RIVM, het NOC*NSF en gemeente Hardinxveld-Giessendam gevolgd worden. Meer informatie over de richtlijnen en regels rondom onze buitenactiviteiten volgt eind deze week of begin volgende week. Morgen zal het bestuur een gedetailleerd plan, inclusief veiligheidsprotocollen, indienen bij gemeente Hardinxveld-Giessendam. Als er geen akkoord gegeven wordt op de plannen en protocollen, zal de activiteit alsnog afgelast worden en wordt dit naar alle leden gecommuniceerd.

Om een idee te krijgen hoeveel deelnemers en vrijwilligers er aanwezig zijn op vrijdag 15 mei, willen we alle leden en ouders/verzorgers vragen om, bij voorkeur uiterlijk vrijdag 8 mei, een korte vragenlijst in te vullen (verkorte link: https://bit.ly/2WoPohq). Het invullen van de vragenlijst kost slechts 1 minuut. Wij willen hierbij benadrukken dat deelname aan de activiteit niet verplicht is, maar volledig berust op vrijwilligheid.

Zoals eerder aangegeven komen alle overige activiteiten t/m 19 mei te vervallen.

Neem in geval van vragen contact op met één van de bestuursleden. Blijf ook met ons in contact via social media (Facebook en Instagram).