Menu

Skip to: Site menu | Main content

Ledenkaart

admin 17-10-2006

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

De HGRB is een vereniging die helemaal op vrijwilligers draait. Deze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de vereniging. Om alles goed te laten verlopen zijn er regelmatig nieuwe vrijwilligers nodig.

Het is helaas moeilijk om genoeg vrijwilligers te vinden en het zijn vaak dezelfde mensen die al het werk op hun schouders moeten nemen, daarom hebben we de ledenkaart in het leven geroepen. Zonder u te willen verplichten tot iets, vragen we u vriendelijk, doch dringend de onderstaande vragen in te vullen, zodat we kunnen zien wie er wanneer beschikbaar is voor de vereniging. Het geeft niets als u niet vaak kunt; we zijn al met weinig tevreden. Het ingevulde formulier kunt u samen met het inschrijfformulier bij de ledenadministratie inleveren of bij de instructeurs in het zwembad. Uiteraard gaan we met deze informatie vertrouwelijk om.

Steekt u ons een reddende hand toe?!

Door te klikken op de link hieronder kunt u de ledenkaart downloaden. Deze kunt u vervolgens uitprinten, invullen en inleveren bij één van de lesgevers in het zwembad. Alvast bedankt voor de moeite!

Download de ledenkaart in Microsoft Word formaat