Update 11-06: activiteiten in Doetsekom tot einde zwemseizoen

Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam blijft tot het einde van dit zwemseizoen activiteiten organiseren voor leden in zwembad de Doetsekom [1] in Giessenburg. In dit buitenbad is meer ruimte om met veel leden tegelijkertijd, op een veilige manier, te zwemmen en actief te zijn. Op woensdag 17 juni, 24 juni en 1 juli worden er activiteiten georganiseerd. De tijden en opzet van de activiteiten zijn hetzelfde als afgelopen weken. We blijven bij het organiseren van de activiteiten gebonden aan de tijden [2] en richtlijnen  [3]van de Doetsekom.

Voor leden t/m 12 jaar wordt er op woensdagmiddag van 17 tot 18 uur een activiteit van een uur georganiseerd. Voor de leden vanaf 13 jaar is het alleen mogelijk om een activiteit van een half uur te organiseren tussen 19 en 20 uur, waarbij de leden verdeeld worden over twee tijdsblokken. 

De tijden en indeling zijn als volgt:
Leden t/m 12 jaar:     woensdag 17-18 uur
Leden vanaf 13 jaar:  woensdag 19-19.30u of 19.30-20u (max. 10 personen per half uur)

Deelname aan de activiteiten is niet verplicht. Leden die willen deelnemen aan de activiteiten, moeten zich vooraf aanmelden via het opgaveformulier [4]. Aanmelden kan tot 12.00u (tussen de middag) op de maandag vóór de betreffende activiteit. Opgeven voor 1 juli is dus mogelijk tot 29 juni 12.00 uur. Wij willen vragen om 1 formulier per lid in te vullen; dus niet meerdere leden op 1 formulier. Als je je hebt aangemeld voor een activiteit, maar vanwege ziekte of andere onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunt zijn, stuur dan een e-mail naar prc@hgrb.nl [5].

Leden vanaf 13 jaar die beide tijdsblokken aanwezig kunnen zijn, worden ingedeeld in een tijdsblok waarop nog ruimte is. Als er meer aanmeldingen komen dan toegestaan volgens de richtlijnen van de Doetsekom, zullen wij een indeling maken. 

Uiteraard wordt erop toegezien dat vóór, tijdens en na de activiteit de richtlijnen van het RIVM, het NOC*NSF en de Doetsekom gevolgd worden. Voorafgaand aan de activiteiten worden er instructies naar de leden en vrijwilligers gestuurd, waarin de aanmelding bevestigd wordt en de richtlijnen en regels toegelicht worden. 

Binnenkort zal er ook een nieuwe editie van het clubblad 'de Boei' verspreid worden onder de leden. In deze Boei komt onder andere nieuws over de contributies, de financiële situatie van de vereniging en een voorlopige planning voor de examens. 

 Neem in geval van vragen contact op met één van de bestuursleden [6]. Volg ons ook op Facebook  [7]en Instagram [8].  


URL: http://www.hgrb.nl/?q=node/5460