Update 20 dec: geen oliebollenzwemmen en nieuwjaarszwemmen

Aanscherping coronamaatregelen
Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar sinds afgelopen weekend is Nederland opnieuw in lockdown [1] gegaan. Hoewel we afgelopen weken helaas al niet meer konden zwemmen, heeft de lockdown ook gevolgen voor de laatste activiteiten van komende periode.
 
Oliebollenzwemmen en nieuwjaarszwemmen gaan niet door
Het oliebollenzwemmen op 30 december en nieuwjaarszwemmen op 8 januari kunnen niet doorgaan. Alle binnensportlocaties zijn minimaal tot en met 14 januari gesloten. In Zwembad De Duikelaar mogen alleen zwemlessen voor het ZwemABC gehouden worden. Dit betekent dat onze activiteiten komen te vervallen.
 
Examens blijven staan op geplande datum
Vooralsnog blijven de examens staan op de geplande datums (21, 26 en 28 januari). Het is uiteraard nog erg onzeker welke maatregelen er eind januari gelden, maar als het zwembad weer open mag in januari, dan willen wij de examens door laten gaan. Doe dus je best om fit te blijven in de kerstvakantie, bijvoorbeeld door lekker buiten te gaan sporten of een rondje te fietsen of te wandelen. Er volgt later meer informatie over de examens.
 
Tot slot
Helaas moeten we opnieuw een jaar afsluiten zonder een laatste keer vrijzwemmen of een gezellige kerstborrel. Er is veel onzekerheid wat 2022 ons gaat brengen. Desondanks blijven we positief en doen we ons best om komende jaar ook weer leuke en sportieve activiteiten voor jullie te organiseren, zodra dit kan en mag.
Wij wensen jullie fijne feestdagen en hopen jullie in het nieuwe jaar weer gezond te mogen begroeten bij onze activiteiten!

URL: http://www.hgrb.nl/?q=node/5491