Menu

Skip to: Site menu | Main content

Sponsoring

admin 06-07-2016

Waarom Sponsoren?
De ondersteuning van onze doelstellingen door uw bedrijf draagt maatschappelijke betrokkenheid uit. Door uw bedrijf wordt het (mede) mogelijk om opleidingen te verzorgen en materialen aan te schaffen. Dit kan een belangrijk PR-instrument zijn! Hoe kunt u ons sponsoren? Natuurlijk kunt u ons sponsoren door het beschikbaar stellen van een geldbedrag. Dit bedrag is voor uw bedrijf fiscaal aftrekbaar. U kunt ons ook ondersteunen in natura. We denken dan aan drukken van het clubblad, materiaal beschikbaar stellen voor varend of zwemmend redden, goederen voor het clubhuis of misschien heeft u daar zelf wel hele goede ideeën over... Wij staan altijd open voor een REDDENDE hand.

Indien u ons sponsort krijgt u naast de vermelding op deze website ook een vermelding in ons clubblad. Hiernaast vindt u alle sponsoren die op diverse manieren een steentje bijdragen aan onze doelstellingen. De bouw van ons clubhuis is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren, deze staan elders op onze website vermeldt. Wilt u ons ook sponsoren? Neem dan snel contact met ons op via prc@hgrb.nl.

Hieronder vindt u alle sponsoren die op diverse manieren een steentje bijdragen aan onze doelstellingen. Wilt u ook worden opgenomen in ons sponsorbeleid? neem dan snel contact met ons op.