Menu

Skip to: Site menu | Main content

Update 12 mei: buitenactiviteit 15 mei vervalt - hopelijk binnenkort weer zwemmen

admin 13-05-2020

Op 12 mei is de onderstaande update gemaild naar alle leden.

Vorige week hebben we aangekondigd dat we activiteiten willen gaan organiseren, omdat we het belangrijk vinden om actief te zijn en elkaar weer te ontmoeten, op een verantwoorde manier. Bedankt voor alle reacties van jeugd- en seniorleden, instructeurs en ouders/verzorgers op het verzoek om de vragenlijst in te vullen! 

De dag na onze aankondiging heeft het kabinet bekendgemaakt dat zwembaden onder voorwaarden weer open mogen per 11 mei. De versoepeling voor binnenbaden kwam eerder dan we hadden verwacht. Afgelopen vrijdag heeft de zwembranche een protocol gepubliceerd voor de heropening van zwembaden. Vooralsnog is niet bekend wanneer zwembad De Duikelaar zal openen, maar de verwachting is dat er snel groen licht zal komen.

Aangezien wij als Reddingsbrigade graag actief zijn bij, op en in het water, hebben we besloten de 'droge' buitenactiviteit aanstaande vrijdag 15 mei te laten vervallen. In plaats daarvan steken we tijd en energie in de voorbereiding van activiteiten in het zwembad. Indien mogelijk, hopen we volgende week al van start te gaan in het zwembad. Zodra hierover meer duidelijkheid is, zullen we jullie informeren via e-mail en/of de Boei. Er wordt dan ook een nieuw opgaveformulier gestuurd voor leden en vrijwilligers.

Neem in geval van vragen contact op met één van de bestuursleden. Volg ons ook op Facebook en Instagram.